Pretraga
Pronađite nas na
 

Пошаљи пријатељу

Култура

А шта се то слуша? (1)

Tycho

Слободан Тричковић

Добре музике је одувек било, а на нашу срећу још увек се прави.Желим да вас подсетим на давно заборављене хитове али и да вас упознам са многим признатим уметницима, као и са оним младим надама које долазе, а који раде невероватну музику. Углавном, бићу ту да вас подсетим да музика чини још увек један од најлепших делова нашег живота и да је права музика још увек ту око нас.

TYCHO је млади композитор из Сан Франциска. Право име му је Скот Хансен и рођен је 1977. Бави се углавном амбијенталном музиком али су заступљени и други правци. Први албум је издао још 2002. године под називом „The Science Of Patterns“, а велики успех је уследио после издавања албума „Dive“ 2011. Свој велики таленат и умеће је поновио на албуму „Awake“ са којим је постигао и највећи успех.

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari