Pretraga
Pronađite nas na
 

Пошаљи пријатељу

Искре

Београдски новогодишњи концерт

Коларац, 14. јануар у 20,00

Традиционални „Београдски новогодишњи концерт“ Музичке продукције РТС биће одржан 14. јануара, у Великој дворани Коларчеве Задужбине. Уз Симфонијски оркестар и Хор, наступиће Дечји хор , Хор Колибри и Ансамбл Колo. Програм у духу новогодишњих празника обогатиће и гости изненађења.

Како је најавила Музичка продукција РТС, традиционални Београдски новогодишњи гала концерт Симфонијског оркестра и хора РТС, осмислио је диригент и уметички директор Бојан Суђић по узору на Бечки новогодишњи концерт, концерт са далеко дужом традицијом али истом намером, да се уз најлепшу музику проведе први дан нове године.

РТС и овога пута директно преноси овај концерт, на Другом и Трећем програму, 14. јануара у 20,00 часова.

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari