Pretraga
Pronađite nas na
 

Пошаљи пријатељу

Естетика

Belgrade Behance Reviews 2014

Mikser House, 9. новембар

 

Други Belgrade Behance Reviews 2014. одржаће се 9. новембра у Mikser House-u од 15 до 21 h. Млада група креативаца "Lege artists" из Београда трећи пут организује овај догађај у Србији у сарадњи са софтверском компанијом AlesterCloud и маркетиншком агенцијом SuperDot.

 Прошлогодишњи догађај је био један од највећих на свету у овој серији догађаја која се одржава у 70 земаља у једној недељи. Централно дешавање је Portfolio Reviews- 10 паралелних радионица из 10 различитих креативних области под модерирањем 10 различитих “вођа”:Animation and Motion Graphic- Дане Блачић, -Photography ХииСхии Студио, -Icon Design Пеђа Русић, UI Design- Хана Тегелтија, Graphic Design / Branding- Де:Wорк, Илустрација - Урош Савић, Character / Toy design - Ненад Додић, Game Design- Урош Бањешевић Madheadgames, Web Design- Владимир Бабић, Interior Design - Мирко Тадић.

Радионице су конципиране тако да ће свако од учесника моћи да да и добије feedback везан за Behance пројекат који представља! Ове године, сваки од вођа радионица ће одабрати једног од учесника радионице као најперспективнијег, који ће на Завршној речи добити по Behance coin. ПРИЈАВЕ за презентаторе - учеснике радионица су отворене до 3. новембра 2014. године. Пријавите се преко овог линка.    Од 18х почиње и траје паралелно са радионицама,AKS ME ANYTHING by Nova Iskra програм бесплатних професионалних консултација на којима ће учесници моћи неометано и бесплатно да разговарају са изабраним консултантом из домена дизајна, ИТ­а, предузетништва, ауторског права и сродних области, током “својих” 15 минута. Ускоро ћете моћи да прочитате више о консултантима као и да се пријавите путем online formulara, Пратите секцију на ovom linku. .

На галерији Миксера ће такође бити одржана ИЗЛОЖБА 10 одабраних радова са Behance-а. Ове године концепт излагања је освежен комбиновањем макета, урамљених слика и иштампаних радова. Посетиоци ће моћи да гласају као и прошле године – лепљењем Appreciate Stikera. Учесник изложбе који буде имао највише гласова – залепљених Appreciate стикера, добиће  могућност да бесплатно похађа неки од Сертификованих курсева SAE Instituta по свом одабиру.Након завршетка Portfolio Reviews радионица и Aks me anything дела, искусни дизајнер Горан Бајазетов ће у оквиру дела програма SPOTLIGHT PRESENTATION говорити о томе како се развијала његова креативна каријера од freelancer-aдо оснивања “Saturized” интерактивне агенције. Публика ће имати “својих” 15 мин. за питања.


Потпуна новина ове године је CREAT(IV)E CAREER- могућност да се млади креативци повежу и са потенцијалним послодавцима. Пет познатих београдских ИТ компанија имаће свој штанд током читавог трајања догађаја, а креативци ће моћи да им се представе, попричају о могућности запослења, оставе ЦВ итд.

На ЗАВРШНОЈ РЕЧИ
у 20:30х, биће додељени Appreciation Coini 10 најперспективнијих радионичара, биће проглашен победник изложбе и додељена награда, а посетиоце очекује и још пуно изненађења у међувремену! Посетиоци могу да се региструју на сајтуwww.belgradebehancereviews.rs/#prijave, мада је улаз отворен за све.

Наovom иovom линку можете погледати како је било прошле године.

Дођите на други по реду Belgrade Behance Reviews и будите део српске креативне заједнице. Ту ћете упознати људе који стварају за светски познате брендове као сто су Google, EA Games, Monster, HBO, 20th Century Fox, Yahoo, Gazprom, Air Serbia...За цео програм посетите сајт:   www.belgradebehancereviews.rs 
ФБ страница: www.facebook.com/belgradebehancereviews 
HASHTAG #belgradebehance #behancereviews

 

 

(извор: www.designed.rs)

Ostavite komentar

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije sajta NoviPolis. Ipak, po postojećem Zakonu o javnom informisanju NoviPolis odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim stranicama, pa u skladu sa tim zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare uvredljive sadržine, kao i komentare za koje sumnjamo da su deo organizovanog spinovanja javnosti, nećemo objavljivati.

Ostali komentari